Home » Reviews

Reviews

Hieronder een overzicht met reviews van klanten waarvoor ik een energielabel in Nijmegen en omgeving heb opgesteld. Dankzij mijn inmiddels 13 jaar ervaring in de energielabelbranche weet ik wat belangrijk is voor mijn klanten en dat wordt gewaardeerd.

 

Peter

Rated 5 out of 5
24 augustus 2021

Direct terug gebeld om afspraak te maken . Alles goed bekeken, de nodige vragen gesteld en het pand opgemeten. Daarna zoals afgesproken afgehandeld.

Anoniem

Wil

Rated 5 out of 5
13 augustus 2021

Snelle reactie en een gedegen rapport

Anoniem

Hans

Rated 5 out of 5
12 augustus 2021

Helder rapport en snel antwoord op aanvullende vraag. Bas is rustig en plezierig om over de vloer te hebben.

Anoniem

Hans

Rated 4 out of 5
25 juni 2021

Aardige jongen man Snel en vakkundig voegt woord bij daad.

Anoniem

Ankie

Rated 5 out of 5
23 juni 2021

Snel en efficiënt

Anoniem

Tom

Rated 5 out of 5
26 mei 2021

Aardig, rustig en neemt de tijd

Anoniem

Adriaan

Rated 5 out of 5
4 mei 2021

Een echt mensen mens, neemt de tijd voor je en komt zijn afspraken na. Mocht je iemand nodig hebben om een energielabel te laten opstellen; Dit is de man die je dat wil laten doen. Dankjewel voor de goede service!

Anoniem

Arnout

Rated 5 out of 5
13 april 2021

Ervaring was prima!

Anoniem

Gerdine

Rated 5 out of 5
13 april 2021

Wij kregen op het laatste moment een annulering voor het opmaken van een Energielabel, waardoor wij via Woninglabel terecht kwamen bij Albers. De afspraak was zo gemaakt en ondanks dat wij niet veel tekeningen etc. aan konden leveren, verliep de inspectie soepel en vlot. Binnen een paar dagen hadden wij ons Energielabel binnen. Alle lof voor Bas Albers die ons zo goed geholpen heeft. Wij kunnen daarom Albers Energieadvies daarom alleen maar aanraden.

Anoniem

Karin

Rated 5 out of 5
11 april 2021

Aardige kerel, weet wat hij doet en vooral vlot in beschikbaarheid. Duidelijk in wat hij doet . Zeer prettig om mee te werken.

Anoniem

Menno

Rated 5 out of 5
10 april 2021

Bas nam na aanmelding zeer snel contact met ons op, op korte termijn een afspraak kunnen maken en binnen 7 dagen hadden we het energielabel op de mail. Hij ging ook zeer professioneel te werk. Top!

Anoniem

Steef

Rated 5 out of 5
8 april 2021

Goed bereikbaar, snelle afspraak, snelle verwerking gegevens naar energielabel, de minst dure, deze startende ondernemer raad ik iedereen aan, puik, bedankt Bas Albers

Anoniem

Karl

Rated 5 out of 5
7 april 2021

Geen op- of aanmerkingen, deed zijn werk prima.

Anoniem

John

Rated 5 out of 5
7 april 2021

Deskundige en rustige benadering. Snelle oplevering.

Anoniem

Mendie

Rated 5 out of 5
7 april 2021

Erg netjes, komt op tijd en komt zijn afspraken na. Ook nadat we telefonisch contact hebben gehad geeft hij duidelijke uitleg. Ik zou deze adviseur zeker aanbevelen.

Anoniem