Home » Reviews

Reviews

Hieronder een overzicht met reviews van klanten waarvoor ik een energielabel in Nijmegen en omgeving heb opgesteld. Dankzij mijn inmiddels 13 jaar ervaring in de energielabelbranche weet ik wat belangrijk is voor mijn klanten en dat wordt gewaardeerd.

Als kleine verhuurder van drie appartementen let ik zowel op rendement als op wetgeving rondom het verhuren van woningen. Dit betekent dat je bij elke verandering zelf op onderzoek uit moet. Doordat ik Bas eerder om een energieadvies had gevraagd, kende ik zijn werkwijze. Bij het afgeven van de energielabels heb ik hem dan ook weer ingeschakeld. Bas kent de wettelijke eisen en kan daardoor goed meedenken vanuit mijn situatie. Bovendien is hij flexibel en betrouwbaar in afspraken. Hij is oplossingsgericht wanneer het even hapert om alle stappen te doorlopen. Ik heb nu energielabels, weet wat ik eventueel in de toekomst kan verduurzamen aan de woning en heb vanwege de behulpzaamheid van Bas de mogelijke subsidies kunnen aanvragen.

Kortom, Bas is deskundig, meedenkend en praktisch oplossingsgericht!

Marieke ⭐⭐⭐⭐⭐

Wij kregen op het laatste moment een annulering voor het opmaken van een Energielabel, waardoor wij via via terecht kwamen bij Bas. De afspraak was zo gemaakt en ondanks dat wij niet veel tekeningen etc. aan konden leveren, verliep de inspectie soepel en vlot. Binnen een paar dagen hadden wij ons Energielabel binnen. Alle lof voor Bas Albers die ons zo goed geholpen heeft. Wij kunnen daarom Albers Energieadvies daarom alleen maar aanraden.

Gerdine ⭐⭐⭐⭐⭐

Bas Albers levert heel degelijk werk en zet zich volledig in om voor jouw woning het energielabel op te stellen dat zij verdient. Onze afspraak was heel snel geregeld, op korte termijn, en perfect op tijd nagekomen. Hij is zelfs nog een keer teruggekomen voor een inspectie van de rest van het complex om zeker te zijn dat er geen gegevens ontbraken, omdat dat vaak nadelig werkt op het energielabel.

Eric ⭐⭐⭐⭐⭐

Ik geef niet graag het hoogste cijfer, maar Bas verdient het, vind ik. Makkelijke en snelle communicatie, vriendelijk mens, inhoudelijk helder, komt zijn afspraken na.

Piet-Hein ⭐⭐⭐⭐⭐

We hebben Albers Energie Advies ervaren als deskundig, vlot, sociaal vaardig en daarbij prettig in de omgang. Absolute aanrader!

Cees ⭐⭐⭐⭐⭐

Juiste service en een eerlijk oordeel.

HJM ⭐⭐⭐⭐⭐

Helder rapport en snel antwoord op aanvullende vraag. Bas is rustig en plezierig om over de vloer te hebben

Hans ⭐⭐⭐⭐⭐

Aardig, rustig en neemt de tijd

Tom ⭐⭐⭐⭐⭐

Vakkundig energie advies gekregen, denkt goed mee en communiceert heel prettig

Martijn ⭐⭐⭐⭐⭐

Deskundige en rustige benadering. Snelle oplevering.

John ⭐⭐⭐⭐⭐

Een echt mensen mens, neemt de tijd voor je en komt zijn afspraken na. Mocht je iemand nodig hebben om een energielabel te laten opstellen; Dit is de man die je dat wil laten doen. Dankjewel voor de goede service!

Adriaan ⭐⭐⭐⭐⭐

Bas Albers heeft naar aanleiding van ons verzoek op heel korte termijn en met veel aandacht en deskundigheid het energielabel van onze woning bepaald. We hadden het snel nodig ivm komende plaatsing van ons huis op Funda. Hij bekeek alles heel goed en maakte binnen één dag het rapport voor ons. En we waren ook nog blij met de uitkomst, al weten we dat Bas daar niet heel veel invloed op heeft. Wel waren we overtuigd dat hij het zo goed mogelijk bekeken heeft zodat er wel het meest optimale label uitgekomen is.

Nico⭐⭐⭐⭐⭐

Direct terug gebeld om afspraak te maken . Alles goed bekeken, de nodige vragen gesteld en het pand opgemeten. Daarna zoals afgesproken afgehandeld.

Peter ⭐⭐⭐⭐⭐

Bas heeft ons super geholpen. We willen ons huis volledig van het gas af hebben. We hadden al veel zelf uitgezocht maar hadden nog advies nodig en wilden weten of onze plannen de juiste waren.

Bas is super vriendelijk en heeft ons veel extra tips gegeven en nam goed de tijd om onze vragen te beantwoorden.

Robbin ⭐⭐⭐⭐⭐

Snelle service en heel correct en vriendelijk contact.

Silvia ⭐⭐⭐⭐⭐

Goed bereikbaar, snelle afspraak, snelle verwerking gegevens naar energielabel, de minst dure, deze startende ondernemer raad ik iedereen aan, puik, bedankt Bas Albers

Steef ⭐⭐⭐⭐⭐

Aardige jongen man Snel en vakkundig voegt woord bij daad.

Hans ⭐⭐⭐⭐⭐

Laagdrempelig , kwaliteit werk , zeer snel en nauwkeurig. Binnen een week hadden we voor 2 appartementen een energielabel binnen. Bedankt!

Lenneke ⭐⭐⭐⭐⭐

Snel en efficiënt

Ankie ⭐⭐⭐⭐⭐

Supersnelle accurate service geleverd door Bas Albers Energieadvies. Binnen 1 dag mijn energielabel ontvangen ivm. verkoop van ons huis. Kortom aanrader!!

Marijke ⭐⭐⭐⭐⭐

Bas nam na aanmelding zeer snel contact met ons op, op korte termijn een afspraak kunnen maken en binnen 7 dagen hadden we het energielabel op de mail. Hij ging ook zeer professioneel te werk. Top!

Menno ⭐⭐⭐⭐⭐

Hartelijk dank voor jouw advies en snelle werk en antwoorden. Wij zijn erg tevreden :)

Anne-Floor ⭐⭐⭐⭐⭐

Bas Albers reageert snel op jouw email, is zeer vakkundig en deskundig. Tevens is hij prettig en vriendelijk in de omgang.

Benita ⭐⭐⭐⭐⭐

Aardige kerel, weet wat hij doet en vooral vlot in beschikbaarheid. Duidelijk in wat hij doet . Zeer prettig om mee te werken.

Karin ⭐⭐⭐⭐⭐

Erg netjes, komt op tijd en komt zijn afspraken na. Ook nadat we telefonisch contact hebben gehad geeft hij duidelijke uitleg. Ik zou deze adviseur zeker aanbevelen.

Mendie ⭐⭐⭐⭐⭐

Ervaring was prima!

Arnout ⭐⭐⭐⭐⭐

Snelle reactie op mijn aanvraag via de website. Vlot beschikbaar voor opname en daarna volgde de uitwerking + label ook snel. No-nonsense en vriendelijk!

Jeroen ⭐⭐⭐⭐⭐

Deskundig, snel en onafhankelijk. Kent de ontwikkelingen en geeft advies op maat.

Richard ⭐⭐⭐⭐⭐

Geen op- of aanmerkingen, deed zijn werk prima.

Karl ⭐⭐⭐⭐⭐

We zijn zeer te spreken over Bas Albers: deskundig, prettig in de omgang, en hij leverde het benodigde energielabel nog sneller dan verwacht. Aanrader, wat ons betreft!

Krijn & Susan ⭐⭐⭐⭐⭐

Snelle reactie en een gedegen rapport

Wil ⭐⭐⭐⭐⭐

Bas is een nette man die de tijd neemt om de woning vast te leggen. Keurige rapportage gehad.

JP ⭐⭐⭐⭐⭐

Vragen? Stuur mij een berichtje!

13 + 5 =

Foto Bas Albers