Home » Over mij

Over mij

Bas Albers

Bas Albers

Vader, zelfstandig ondernemer, projectleider en energielabel specialist

Wikken en wegen en dat maal 24. Doe ik het wel, doe ik het niet. Vastigheid heeft zo zijn charme, maar eigen baas zijn betekent toch ook meer avontuur. Begin 2021 heb ik de knoop doorgehakt: ‘ik begin voor mijzelf’. In 12 jaar loondienst, waarvan het leeuwendeel als projectleider en meewerkend voorman, heb ik veel geleerd.

In de loop van de jaren heb ik veel panden van binnen en buiten mogen doorlichten, variërend van corporatie- en particuliere woningen, scholen en MKB panden tot bijzondere objecten zoals gevangenissen, politiekantoren en overheidspanden. Bovendien weet ik dat ik het leuk vind om met mensen om te gaan en daar veel energie van krijg. Die kennis en ervaring zet ik graag in om voor u een energielabel woning of energielabel bedrijfspand op te stellen. En daarbij haal ik alles uit de kast om het beste energielabel eruit te slepen.

Om de impact van mijn werkzaamheden op het milieu beperkt te houden maak ik gebruik van een volledig elektrische Opel Ampera-E die ik als ex-lease auto op de kop heb weten te tikken. Maar het liefst ga ik, als het weer en mijn agenda het toestaan, gewoon lekker op de fiets.

De energielabels die ik zelfstandig opstel registreer ik via koepelorganisatie EP Labels. Het voordeel hiervan is dat ik hiermee gebruikmaak van een administratieve basis zodat ik de meeste tijd kan blijven besteden aan mijn klanten. Daarbij is het ook fijn dat ik kan sparren zodat ik scherp blijf op de actualiteiten en ontwikkelingen in de methodiek. En daar hebben mijn klanten dan ook weer baat bij.