Home » Over mij

Over mij

Bas Albers

Bas Albers

Zelfstandig ondernemer, projectleider, energielabel specialist, inline skater en vader van twee.

In mijn rol als energieadviseur en gecertificeerd energielabelaar heb ik in de loop van de jaren veel panden van binnen en buiten mogen doorlichten, variërend van corporatie- en particuliere woningen, scholen en MKB panden tot bijzondere objecten zoals gevangenissen, politiekantoren en overheidspanden.

Het behalen van het beste resultaat voor de klant geeft mij veel energie. En ik vind het leuk en belangrijk om informeel en professioneel met mensen om te gaan.

De kennis die ik sinds 2008 heb opgedaan zet ik graag in om een energielabel woning, energielabel bedrijfspand of energieadvies voor u op te stellen.

En daarbij haal ik alles uit de kast om het beste energielabel eruit te slepen. En als u iemand zoekt om erachter te komen hoe u het slimst uw energielabel verbeteren kan, dan ben ik u graag van dienst!

Om de impact van mijn werkzaamheden op het milieu beperkt te houden maak ik gebruik van een volledig elektrische Opel Ampera-E die ik als ex-lease auto op de kop heb weten te tikken.

Maar het liefst ga ik, als het weer en mijn agenda het toestaan, gewoon lekker op de fiets.

De energielabels die ik zelfstandig opstel registreer ik via koepelorganisatie EP Certificatie B.V.. Het voordeel hiervan is dat ik daardoor kan leunen op een administratieve basis zodat ik de meeste tijd kan blijven besteden aan mijn klanten.

Daarbij is het fijn dat ik kan sparren zodat ik scherp blijf op de actualiteiten en ontwikkelingen in de methodiek. En daar hebben mijn klanten dan ook weer baat bij.

Vragen? Stuur mij een berichtje!

12 + 2 =