Home » Energielabel » Bedrijfspand » Energielabel bedrijfspand Limburg

Energielabel bedrijfspand Limburg

Energielabels en EPC energiecertificaten zijn vandaag de dag niet meer weg te denken. Een energielabel in Limburg is verplicht bij nieuwbouw, verhuur of verkoop van een bedrijfspand. Het is een vast onderdeel van geworden van de stukken die je moet regelen bij transactiemomenten. Sinds 2009 help ik bedrijven in Limburg met het voldoen aan deze verplichting en geef ik tips hoe je het energielabel verbeteren kan. Soms is het energielabel niet verplicht, denk bijvoorbeeld aan rijks- of gemeentelijke monumenten of alleenstaande gebouwen kleiner dan 50m2. Als u niet onder de uitzonderingen valt dan help ik u graag verder.

Gelijk een energielabel bedrijfspand aanvragen!

 

Waarom een energielabel bedrijfspand Limburg?

Als ondernemer is het energielabel voor bedrijfspanden een extra dingetje op de lijst om te regelen. U zit er vaak niet op te wachten. Maar het is los van de verplichting een handig instrument om de energiezuinigheid of energie-efficiëntie van uw bedrijfspand te meten. En het geeft inzicht in de terreinen waar nog energie bespaard kan worden. Als u mij het energielabel bedrijfspand laat verzorgen dan regel ik dit van A tot Z.

 

Wat zijn de kosten voor een energielabel bedrijfspand in Limburg?

De kosten zijn voor een groot deel afhankelijk van de oppervlakte in vierkante meters van uw bedrijfspand. Ook speelt de moeilijkheidsgraad van de bouwkundige- en installatietechnische opzet een rol. De kosten kunnen iets worden gedrukt als er veel bouwkundige en installatietekeningen aanwezig zijn. Dit maakt het opnemen van maten namelijk eenvoudiger.

 

Hoe kan ik een energielabel bedrijfspand Limburg aanvragen?

Uw aanvraag kunt u doen via de pagina energielabel bedrijfspand aanvragen en de adresgegevens van uw bedrijfspand in Limburg op te geven. Ik neem vervolgens snel contact op inclusief een offerte. Omdat bedrijfspanden in Limburg buiten de 15km liggen zoals aangegeven op de aanvraagpagina kan het offertebedrag iets hoger uitpakken.

 

 

energielabel bedrijfspand limburg